2. října proběhlo na atletickém stadionu v Chomutově okresní kolo v atletickém čtyřboji žáků 6. a 7. tříd základních škol. Školní týmy tvořila pětičlenná družstva chlapců a dívek sestavená z nejlepších atletů škol. Děti tak mohly poměřit své schopnosti a dovednosti s těmi nejlepšími vrstevníky z chomutovského regionu. Každý člen družstva musel během soutěže absolvovat čtyři lehkoatletické disciplíny. Nejdříve každý závodil v běhu na 60 metrů, pak ve skoku vysokém nebo dalekém, následoval hod míčkem a nakonec dlouhý běh. Dívky běžely 600 metrů, chlapci 800 metrů.

Naši školu reprezentovali tito žáci: Matěj Skupa, Petr Šrůtek, Lukáš Vaško, Dmytro Zaiachuk, Michal Pospíšil, Marek Košut, Ella Sovadinová, Kateřina Králová, Kateřina Hájková, Anežka Petrovičová, Alena Petrovičová, Laura Sagi, Kateřina Kubátová, Tereza Linhartová, Klára Staňková a Zuzana Šenkýřová.

Všem našim atletům děkujeme za vzornou reprezentaci školy. Ať jsou pro vás pro všechny každé sportovní závody a soutěže inspirací i motivací k soustavnému tréninku a sportování, které posune vaše sportovní výkony zase o kus výše.

Luděk Hrbek