Ve středu 29. května 2024 se v tělocvičně Základní školy Školní konalo dlouho očekávané finále talentové soutěže „ ZŠ Školní má talent“. Žáci 1. stupně předvedli své dovednosti v různých uměleckých a sportovních kategoriích. Dopoledne bylo plné emocí, radosti a nadšení, které přineslo nejen vystupujícím, ale i divákům. Po pečlivém hodnocení poroty byly vyhlášeny výsledky, které jistě potěšily nejednoho soutěžícího.

Největší úspěch zaznamenaly Adéla Krištofová a Jasmína Marie Rehovičová. Porotu okouzlily svým vystoupením moderní gymnastiky. Jejich ladnost, preciznost a synchronizace si vysloužily první místo a hlavní cenu – fotoaparát Polaroid. Děvčata nejenže předvedla skvělý výkon, ale zároveň ukázala, že moderní gymnastika dokáže diváky naprosto pohltit.

Druhé místo obsadila Markéta Hasíková se svým nádherným baletním vystoupením. Markéta v nás svou elegancí a technikou zanechala nesmazatelný dojem.

Třetí příčku si vyzpívala Darina Černáková. Její zpěv a výběr repertoáru dokázaly zasáhnout srdce všech přítomných. Porota ocenila talent a procítění, které do svého vystoupení vložila.

I diváci měli možnost zvolit svého favorita. Výhercem divácké soutěže se stal Daniel Wolfram, jenž svým energickým a dynamickým breakdancem dokázal zaujmout a získat nejvíce hlasů.

Gratulujeme všem vítězům a těšíme se na další ročník této soutěže, která jistě opět odhalí nové talenty a přinese spoustu nezapomenutelných okamžiků. Základní škola Školní může být pyšná na své talentované žáky, kteří ukázali, že tvrdá práce a vášeň pro to, co dělají, přináší zasloužený úspěch.

Tým ZŠ Školní má talent – Martina Bušovská, Gabriela Macáková, Věra Weinholdová